ZOMERFEEST 2022

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2022.html
 

Daverend zomerfeest zondag 12 juni 2022

Honderden gasten mocht een tevreden directeur Marc De Groote verwelkomen op de geslaagde opendeur van de H.-Hartafdeling van het Sint-Barbaracollege.

Het organiserend oudercomité, lerarenkorps en vriendenkring zorgden opnieuw voor een puike organisatie op een feestelijke speelplaats. Een enorme feesttent, een

kinderplein en de copieuze barbecue van tafelhouder Lieven Vijls deden de rest!

Met een springkastelen, ballenwerpstand, een schminkstand, ijsjes … werd ook aan de kinderen gedacht. Ouders konden dan weer een kijkje nemen in de comfortabele klaslokalen of zelfs een woonwagen tijdens een rondleiding. Voorzitster van het oudercomité Svea Neybergh en haar enthousiaste ploeg zorgden met een ongemeten inzet voor onze school opnieuw voor een puike organisatie.

Naast de barbecue ging alle aandacht naar het spektakel “MET PIPPI LANGKOUS DE WERELD ROND” met de schoolband “THE HOLY HEART ROCK BAND” als toemaatje! Wat een schot in de roos! Juf Kirsten en de kleuterleidsters zorgden voor de geschikte choreo. Wie van jullie kan zeggen dat hij of zij op 3-jarige leeftijd reeds voor een publiek van meer dan duizend man optrad?! Kleine en grote rockers deden het voortreffelijk en kregen een oorverdovend applaus! Na de finale werd afscheidnemend directeur Marc De Groote figuurlijk in de bloemetjes gezet door het oudercomité. Hij werd bewierookt voor zijn passie en talent waarmee hij de school uitbouwde. Opvolger meester Kurt Van Maldergem kreeg 10000 euro 'startkapiltaal' van het oudercomité om de schoolwerking te ondersteunen.