Welkomstmoment in H.-Hartafdeling

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2021.html
 

Vandaag was het eindelijk 1 september. Onze speelplaats werd een drukbezochte plaats met lachende gezichten. Hier en daar kwam er wel eens een traantje piepen bij de allerkleinste kinderen maar het werd al snel duidelijk dat iedereen er zin in had.Iedereen kent Pippi Langkous, het sterkste meisje van de wereld! Ze woont helemaal alleen in Villa Kakelbont. Nou ja, niet helemáál alleen, want ze heeft een aapje en een paard. Samen met buurkinderen Tommy en Annika beleeft ze de gekste avonturen! Weet je wat Pippi altijd zegt: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” 


Ben jij ook een beetje Pippi? Pippi langkous doet altijd haar eigen zin, en niet naar school gaan hoort daarbij. Maar als je niet naar school gaat, heb je ook nooit vakantie... Dus… op woensdag 1 september was Pippi er bij! En hoe!

Groot en klein zorgde voor een warm onthaal door allemaal Pippi te zijn op de eerste schooldag: bonte kleurtjes en leuke pruiken! En ja hoor, kapiteins, Tommy & Annika, … zelfs een paard en aap was er bij! Het werd groots! De kinderen werden aan de schoolpoort ontvangen door Pippi en haar gevolg. Pippi deelde welkomstcadeautjes uit. Na de pauze werd er een welkomstmoment georganiseerd waarbij nieuwe kinderen en leerkrachten werden voorgesteld. Ook maakten de kinderen kennis met het paard van Pippi. Samen met de hele lagere school zongen we het lied ‘Hoi Pippi Langkous’ om nadien onze spieren eens goed los te maken.


We zijn klaar om er een spetterend schooljaar van te maken!