Sportklassen H3B

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2021.html
 

Sportklassen DAG 1


Onze eerste dag van de sportklassen begonnen we heel erg nat. In de gietende regen trokken we richting de Helios waar meester Jan op ons wachtte. Na een korte kennismaking deden we een leuk tikspel als opwarming. Daarna wat stretchen zodat onze benen en armen er tegenaan konden. We kregen een korte initiatie basketbal om nadien een wedstrijdje te spelen. ’s Middags gingen we richting het zwembad om daar eerst onze lunch te eten. Nadien mochten we ons volop uitleven in het water. Tot slot kregen we uitleg over tafeltennis. We konden al wat oefenen hoe we de juiste opslag moeten geven en later deze week doen we er nog mee verder. Afsluiten deden we op de speeltuin. Klaar voor morgen, voor een nieuwe, sportieve dag!
Sportklassen dag 2


Onze tweede dag begon gelukkig heel wat droger. We trokken terug richting de Helios waar een heus sportparcours ons stond op te wachten. We moesten eerst allemaal één schoen uitdoen en in het midden van de cirkel leggen. De juf nam er telkens twee schoenen uit en die personen vormden samen een groepje. Daarna gingen we aan het werk! We moesten onze scores optellen en bijhouden want de jongen en het meisje met de hoogste score, kreeg een medaille! Rond de middag trokken we terug naar de Bevegemse Vijvers waar we een heuse zwemdisco deden! Nadien kregen we een initiatie badminton. We mochten een paar spelletjes tegen elkaar spelen en ook tegen de juf! Het was alweer een sportieve dag! Op naar donderdag!


Sportklassen dag 3


Onze laatste dag begonnen we alvast heel goed. We mochten gaan muurklimmen. Na een instructie van meester Kurt, konden we eraan beginnen. De eerste groep mocht muurklimmen terwijl de andere groep zich mocht uitleven op het springkasteel, de binnenspeeltuin en in de squashruimtes. Na een bepaalde tijd moesten we wisselen. Iedereen deed hard zijn best. Daarna trokken we terug richting de Bevegemse Vijvers. Daar mochten we ons voor de laatste keer volledig uitleven in het zwembad. Afsluiten deden we met een leuk groepsspel buiten in het zonnetje! Wat hebben we genoten van deze sportieve dagen.