SBC Got Talent - finale

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2022.html
 

Sinds een aantal jaar houden we jaarlijks een talentenshow op onze school. Elke leerling die zijn talent wil tonen kan hiervoor inschrijven, en ook dit jaar waren de inschrijvingen zeer talrijk.

We kregen toneelstukken te zien, moppentappers, turners, dansers en echte muzikanten. Ieder van zich toonde het beste van zichzelf, onze jury stond voor een moeilijke taak.

Week na week werd er een selectie gemaakt wie had er nog meer in zijn mars, wie kon zich blijven vernieuwen..    Met juryleden Juf Marleen, Juf An en juf Els ging dit van een leien dakje, ook al hadden ze het steeds moeilijker om te gaan kiezen we wel of niet doorging naar de volgende ronde.

Van superschattige gummibeertjes, ware breackdance acts, samenspel kregen we te zien, kortom heel wat talent hier op onze school.

Maar de finalisten zetten ook hier een prachtige prestatie neer, de druk was hoog de stress duidelijk te voelen. De kostuums, make up, de op elkaar afstemde outfits spraken voor zich, iedereen had echt zijn best gedaan. Helaas moeten we de knoop doorhakken en maken we een onderscheid in de eerste, tweede en derde graad.

Zo kwamen voor de eerste graad Auélie, Lena en Morgane als winnaars uit de bus, voor de tweede graad werd dit Mia met een hele orginele act en in de derde graad twee fantastische danseressen Ella en Elisa!

Een welgemeend proficiat aan allen die het aandurfden om hun talent te tonen, speciale dank aan mijn juryleden en alle kleine talenten hier op school.