Verwelkoming in H.-Hartafdeling

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2021.html
 

Vandaag was het eindelijk 1 september. Onze speelplaats werd een drukbezochte plaats met lachende gezichten. Hier en daar kwam er wel eens een traantje piepen bij de allerkleinste kinderen maar het werd al snel duidelijk dat iedereen er zin in had.


De kinderen werden aan de schoolpoort ontvangen door Baron Von Munchhausen en kregen als welkomstcadeautje een stessbal. Dit kwam natuurlijk goed van pas, want zowel de kinderen als de leerkrachten stonden te popelen om er terug aan te beginnen. Bij het nieuwe schooljaar kan natuurlijk wat stress komen kijken…


Na de kleine speeltijd werd er een welkomstmoment georganiseerd waarbij nieuwe kinderen en leerkrachten werden voorgesteld. Ook maakten de kinderen kennis met het jaarthema ‘Mode’. Ze mochten zich eens van hun beste kant laten zien en namen enkele leuke poses aan. Ook de leerkrachten zorgden ervoor dat ze een modieus accessoire bij de hand hadden. Samen met de hele lagere school zongen we het lied ‘Wij zijn klaar’ van Hello Stars om nadien onze spieren eens goed los te maken.


We zijn klaar om er een spetterend schooljaar van te maken!