Directeur Marc Ghyselinck met pensioen!

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2021.html
 

Directeur Marc Ghyselinck van het Groene Lilare met pensioen


Op 1 oktober 2020 gaat directeur Marc Ghyselinck met pensioen. Op vrijdag 25 september werd hij met een oude Citroën DS overal rondgevoerd  waar hij samen met directeur Thierry Rouckhout directeur was.


Als afscheidscadeau gaf Marc in elke vestigingsplaats een zak met ballen. Marc werd in 1989 directeur nadat hij in 1987 het diploma hoger opvoedkundige studiën behaalde.

Sinds 2003 leidde Marc samen met collega Thierry 6 scholen. Het gaat om zijn thuisschool St.-Maria-Latem. Verder kwamen daar Michelbeke, Opbrakel, Zegelsem, ’t Kasteeltje in Oudenhove en Elst bij. Sabine De Bruycker en Johan Meirhaeghe nemen beiden deeltijds het ambt van Marc over.

Marc: ” Ik ben bijzonder dankbaar aan de zusters en aan ons schoolbestuur dat ik deze kans heb gekregen om mij ten volle te kunnen ontplooien ten dienste van deze vestigingen. De vele leerkrachten die zich hebben ingezet alsof het een zelfstandige zaak was en de vele vrijwilligers ben ik bijzonder dankbaar voor de tomeloze inzet om sterke kwaliteit te bieden. Hierdoor is ons leerlingenaantal door de jaren heen enorm gestegen. Onze samenwerking met St.-Barbaracollege van Zottegem (Vrije Scholengemeenschap Vlaamse Ardennen) vond ik een schitterend huwelijk met als coördinerend directeur Marc De Groote. Dank aan iedereen die met mij graag heeft samengewerkt en ook zij die mij in moeilijke tijden hebben gesteund.”

Naar Bert Broos