Eerste communieviering
H.-Hartafdeling

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2022.html
 

Eerste communie H.-Hartafdeling

Op zaterdag 4 juni 2022 voor de hoogdag van Pinksteren deden de 7-jarigen van de H.-Hartafdeling samen met het gemeenschapsonderwijs Bevegem hun Eerste Communie.

Het was in de afgeladen volle H.-Hartkerk een stemmige viering met aangepaste teksten en liederen en opgeluisterd door het kinderkoor Bevegem o.l.v. Frieda Goorix en met Antoinette Troncquo aan het orgel.

Tijdens zijn homilie had pastoor-deken Hans Vandenholen het niet alleen over het thema van de viering “Laat de kinderen tot Mij komen” maar ook aan de volwassenen gaf hij de boodschap om tijd vrij te maken voor de geloofsgroei van hun kinderen en een warme oproep om samen de eucharistie bij te wonen en een plaats te geven in hun gebedsleven.

Dank u wel aan de leerkrachten van het eerste leerjaar, juf An Van Schuylenbergh en Vera Beerens voor hun geduldige voorbereiding.

Na de sfeervolle viering werd door het oudercomité samen met de leerkrachten een feestelijke receptie aangeboden. Graag een woordje van dank aan ons oudercomité,

De werkgroep EC, vriendenkring, medewerkers en alle aanwezige leerkrachten, voor hun gewaardeerde bijdrage aan het welslagen van deze stemmige receptie.