Dierendag in H5A

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2021.html
 

Dierendag in H5A


Op maandag 4/10 kwam de schattige hamster Misty naar de klas. Zij is 2 en een halve maand oud. We zijn er achter gekomen dat ze heel graag gedroogde banaan eet. We hebben ook geleerd dat hamsters nachtdieren zijn. 
Eerst was Misty een beetje schuw, maar na een tijdje werd ze wakker en speelde ze wat. Ze speelt vooral in haar rad een ook graag kiekeboe. We herdachten op die dag ook Heilige Franciscus en leerden over zijn leven.

(Leander Hooghe)


Op werelddierendag heeft Laetitia haar hamster Misty meegebracht naar de klas. Ze heeft alles over haar leuke hamster verteld: wat ze eet, hoe ze haar verzorgt en wat ze doet. Andere kinderen van de klas hebben dan ook over hun eigen huisdier of huisdieren verteld: honden, katten, papegaaien, kippen, vissen en nog veel meer dieren.

(Thibo Pieters)


Op werelddierendag nam Laetitia haar hamstertje mee naar school! Ze vertelde er leuke dingen over: wat ze eet, wanneer ze slaapt,...
Haar hamstertje was kleiner dan mijn hand! Laetitia kreeg Misty als cadeau op haar verjaardag. Misty is wit met grijs en is superschattig.

(Louise De Sutter)