Cultuurklassen T34

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2021.html
 

Deze cultuurklassen voor T34 waren dagen vol dromen en fantasia

belevenissen! De voormiddagen waren voor de kinderen van T34 momenten

van musiceren, spelen met de eigen stem en het uiten van eigen muzikaal

talent met verschillende muziekinstrumenten. Er schuilt een waar artiest

in elk van ons, daar zijn we nu wel zeker van!

De namiddagen waren keer op keer spectaculair! We mochten aan de slag

gaan met ons eigen droompretpark. Eerst gingen we een plan van een

pretpark ontwerpen om dat daarna in 3D uit te bouwen. Dat leverde

prachtige resultaten op en we konden een bezoekje brengen aan elkaars

pretparken. Aan creativiteit en originaliteit was alvast geen gebrek!


Dag 1 

was een dag vol dromen en fantaseren. Tijdens de voormiddag konden we ons uitleven met musiceren. In de namiddag konden we onze creativiteit de vrije loop laten en startten we met het ontwerp van ons eigen pretpark.Dag 2 

wat werd het spannend vandaag! In de voormiddag maakten we een "gewone" gebeurtenis spannend door deze op een speciale manier (met variatie in stemvolume, met geluiden, muziek,...) te vertellen. In de namiddag trokken we terug naar ons droompretpark dat steeds meer en meer vorm krijgt! Enkelen onder ons slaagden er zelfs al in een vrolijke mascotte te ontwerpen.


Dag 3
We doken het spookhuis in op de kermis.

We hielpen een eigenaar van een spookkasteel om originele 'andere' monsters te ontwerpen. En we testten dan ook eens onze monsters op het witte doek.


Dag 4
van de cultuurklassen voor T34 werd een dag waarop we ons muzikaal talent konden tonen op de ukelele, de elektrische gitaar en piano. Nadien volgde een puur verwenmoment en masseerden we elkaar helemaal zen. In de namiddag gingen we de actieve toer op: ons pretpark nabouwen in 3D! Wat kijken we al uit naar de prachtige resultaten van morgen!

Dag 5
Deze afsluitende dag van de cultuurklassen werd een dag vol beweging en muziek Zo werkten we toe naar de climax van deze week. We legden de laatste hand aan onze pretparken en brachten nadien een bezoekje aan elkaars parken. Aan creativiteit en originaliteit was er alvast geen gebrek!