Bewegen op school: dat vieren we !

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2021.html
 

Dag van de bewegingsopvoeding

Als sportieve school willen we “beweging in de school” onder de aandacht houden. Vandaar dit warmhoudertje op maandagnamiddag 3 mei in de vorm van een dansje in beide vestigingsplaatsen!

Schoolchoreograaf Olivier gaf  de leerlingen en hun leraren iets om naar uit te kijken: bewegingstussendoortjes én een verrassingsmoment voor hun turnjuf Kirsten en meester Wim. Beiden zijn steeds in de weer om het bewegen op school te promoten en laten geen kans liggen om met de leerlingen liefst in openlucht te sporten. Ook tijdens de middagpauze doen we geen vergeefse moeite op hun talenten om het middagverblijf aangenaam te maken met allerlei sport- en spelinitiaties op de diverse terreinen van de scholen. Tijd dus voor een terechte  ‘dank-u-wel’ en gemeende appreciatie!

Het werd een dans om met z’n allen samen te doen. Niets werkt immers zo verbindend als samen dansen. Met z’n allen op hetzelfde liedje dus.

 

15 uur!  Alle leerlingen verzamelden op de speelplaats op een coronaveilige manier, met afstand dus. De bewegingsleraren werden naar voren geroepen en dan, klokslag 15 uur… werd de muziek volle bak opengezet. Alle leerlingen deden tegelijk het dansje. Op die manier werden de turnjuf en meester extra in de bloemetjes gezet.

 

https://youtu.be/1bthFfRgI08


https://youtu.be/pgC8I0WU7n0