Zomerfeest 2019 sfeerbeelden

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Daverend zomerfeest zondag 19 mei 2019

Honderden gasten mocht een tevreden directeur Marc De Groote verwelkomen op de geslaagde opendeur van de H.-Hartafdeling van het Sint-Barbaracollege.

Het organiserend oudercomité, lerarenkorps en vriendenkring zorgden opnieuw voor een puike organisatie op een feestelijke speelplaats. Een enorme feesttent, een

kinderplein en de copieuze barbecue van tafelhouder Jan Vervust deden de rest!

Met verschillende springkastelen, een schminkstanden, een cupcakesstand, een ijskar, knutselhoek… werd ook aan de kinderen gedacht. Ouders konden dan weer een kijkje nemen in de comfortabele klaslokalen of woonwagen tijdens een rondleiding. Voorzitter van het oudercomité Vincent Latré en zijn enthousiaste ploeg zorgden met een ongemeten inzet voor onze school opnieuw voor een puike organisatie.

Naast de barbecue ging alle aandacht naar het spektakel “LAGE LANDEN FESTIVAL” met de schoolband “THE HOLY HEART ROCK BAND”. Wat een schot in de roos!

De Holy Heart Rock Band werd vorig jaar opgericht door ouders en leerkrachten om de acts van de kinderen muzikaal te begeleiden op het zomerfeest. Er werd ijverig dit voorjaar een nieuwe setlist ingestudeerd en maakten het kinderfeest compleet met heerlijke en bijwijlen daverende tijdloze muziek met uitzinnige zingende en dansende kinderen.

Met hun enthousiame wisten ze het publiek in de feesttent te veranderen in een deinende massa. Juf Elien, juf Kirsten en meester Olivier zorgden voor de geschikte choreo. Wie van jullie kan zeggen dat hij of zij op 3-jarige leeftijd reeds voor een publiek van meer dan duizend man optrad?!

Kleine en grote rockers deden het voortreffelijk en kregen een oorverdovend applaus!