Daverend zomerfeest

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Meer dan 1000 gasten mocht een tevreden directeur Marc De Groote verwelkomen op de geslaagde opendeur van de H.-Hartafdeling van het Sint-Barbaracollege. Het

organiserend oudercomité, lerarenkorps en vriendenkring zorgden opnieuw voor een puike organisatie op een zonovergoten speelplaats. Een enorme feesttent, een kinderplein en de copieuze barbecue van tafelhouder Jan Vervust deden de rest!


Met verschillende springkastelen, een schminkstand, een cupcakesstand, een ijskar, knutselhoek… werd ook aan de kinderen gedacht. Ouders konden dan weer een kijkje nemen in de comfortabele klaslokalen tijdens een rondleiding. Voorzitter van het oudercomité Vincent Latré en zijn enthousiaste ploeg zorgden met een ongemeten inzet voor onze school voor een puike organisatie.

Naast de barbecue ging alle aandacht naar het spektakel “ROCK & DANCE FESTIVAL” met de gelegenheidsformatie “THE HOLY HEART ROCK BAND”. Wat een schot in de roos! Het leek een aantal ouders met muzikale achtergrond leuk om samen met leerkrachten en talent uit de afdeling Trapstraat een band op te richten zodat zij voor de muzikale ondersteuning konden zorgen tijdens het zomerfeest: de Holy Heart Rock Band zag het levenslicht! Zij maakten het kinderfeest compleet met heerlijke en bijwijlen daverende tijdloze muziek met uitzinnige zingende en dansende kinderen.

Met hun enthousiame wisten ze het publiek in de feesttent te veranderen in een deinende massa. Juf Elien en meester Olivier zorgden voor de geschikte choreo. Wie van jullie kan zeggen dat hij of zij op 3-jarige leeftijd reeds voor een publiek van meer dan duizend man optrad?! Kleine en grote rockers deden het voortreffelijk en kregen een oorverdovend applaus!