Spreekbeurt dieren in H3A

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2020.html
 

Spreekbeurt dieren H3A

Op vrijdag 22 november brachten de kinderen van T3A hun spreekbeurt voor de klas. In de lessen taal hadden ze al veel geleerd over heel wat dieren: de egel, de hond, de gerbil, de spitsmuis, de poes, de slak,... Daarna gingen de kinderen op zoek naar meer informatie over hun lievelingsdier. Gewapend met pen en papier trokken ze naar de computerklas waar ze allerlei weetjes over het dier opzochten op wikikids.
Het resultaat mocht er zijn! Alle kinderen maakten een heuse voorstelling van hun dier, een samenvatting of zelfs een hele presentatie in powerpoint met filmpjes! OP het einde gaven we een groot applaus en mochten we ook nog vraagjes stellen. Sommige kinderen deden zelf een kwis.

Het werd een hele leuke namiddag en we weten nu ook alles over de kameleon, de slakken, de cheetah, het konijn, de salamander, de goudvis, de orka, de leeuw, de poes, ...

Louis gaf ook een voorstelling van een dier, maar dat was wel een heel bijzondere demonstratie, want we mochten naar hem en de dolfijnen gaan kijken in Boudewijn Seapark in Brugge. Dat was top!