Sinterklaasfeest voor afdeling Trapstraat

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Topdag voor de kinderen!

In de namiddag van donderdag 29 november waren de sint en zijn gevolg te gast in de ’Bevegemse Vijvers’ voor een spetterend feest. Voor hen hadden reeds honderden ouders en grootouders plaats genomen in de zaal om hun lieve schatten te zien optreden.

In hun welkomstwoord richtte de circusclowns Katrien & Virginie zich in het bijzonder tot de grootouders en hun kleinkinderen. Als gastvrouwen wensten zij iedereen welkom in “CIRCUS RICARDO” en spraken tevens hun waardering uit voor het geleverde werk door velen om dit grandioze feest tot stand te brengen. De liedjespiet was ook opnieuw van de partij en slaagde er moeiteloos in om de zaal enthousiast te maken.

Het thema van het feest “CIRCUS RICARDO” werd een schot in de roos. In een woelige zee van klank, licht en beeld brachten de leerlingen een wervelende show met acrobaten, leeuwentemmers, gewichtheffers, clowns, hoelahoepers, balletdansers, onder leiding van hun leerkrachten en onze huischoreograaf Olivier Walraet.

Tijdens de pauze konden de aanwezigen genieten van geurende koffie en lekker gebak. Na een verrassingsoptreden van magiër Didier en “Madame Blanche” kreeg de sint het laatste woord en nog fel onder de indruk van dit spektakel door groot en klein dankte hij eenieder die deze onvergetelijke namiddag mogelijk gemaakt had.