Sinterklaasfeest H.-Hartafdeling

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Feestnamiddag met sinterklaas

In de namiddag van 30 november werd de sint, ouders en grootouders naar jaarlijkse gewoonte getrakteerd op een spetterend Sinterklaasfeest in de 'Bevegemse Vijvers‘. De organisatie was in handen van het dynamisch oudercomité o.l.v. Vincent Latré. De zaal zat afgeladen vol met meer dan 700 enthousiaste sintfans! Een zichtbaar ontroerde circusdirecteur Vincenzo verwelkomde de honderden gasten in zijn prachtig gedecoreerd circustent om een onvergetelijke shownamiddag mee te maken. VIPgast was de enige echte Sinterklaas en zijn vaste gevolg: de lachpiet, de sportpiet, de pakjespiet, de bakpiet en de huisjespiet en de zeurpiet. Omdat Sinterklaas vorig jaar zo genoten heeft van het sinterklaasfestival, heeft hij besloten om dit jaar een extra piet mee te nemen: dé enige echte liedjespiet. Die jong en oud doorheen een fantastische, overweldigende show begeleidde.

Het thema was: "CIRCUS RICARDO", een muzikale en vooral ook kleurrijke onderdompeling in een wereld van beelden, muziek en magie. Een dankbaar onderwerp voor meester Olivier en de leerkrachten om een heel creatief schouwspel met oog voor alle muzische elementen: muziek, dans, woord, beeld, drama rond op te bouwen.
Het was dan ook voor alle aanwezigen genieten van het visueel spektakel met circusdirecteur Vincenzo Ricardo (!) en zijn fenomenale artiesten in vintage circusacts: leeuwen, acrobaten, zwemmers, goochelaars, hoelahoepers, clowns,… allen passeerden de revue. Menig groot-ouder-hart ging snel tekeer bij de apotheose op de tonen van ‘Send in the Clowns’ waarbij heel de zaal ‘de clown in zichzelf’ mocht vertolken. Aan sfeer geen gebrek. Vincenzo Ricardo en zijn duivelse artiesten sloten het spektakel af met een finale op de tonen van “Waar zijn die handjes, ik wil ze zien’! Opnieuw om nooit te vergeten!