Sint in TKS1

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Ook dit jaar werd er door de kleuters van TKS1 vol spanning uitgekeken naar de komst van Sinterklaas en zijn zwarte pieten.


Sint en Piet zijn voor de peuters iets spannend maar nog heel onbekend. Dit thema wordt dan ook met veel zorg aangepakt. Zo bracht Jules voor ons een cadeau mee. Wat zou er in het pakje zitten? De kleuters waren verrast toen er kledij van Sint en Piet tevoorschijn kwam. Want, is het niet leuk om voor de komt van de  Sint zelf eens Sint of Piet te mogen spelen? Dit was de ideale gelegenheid om de fantasie en gevoelens omtrent deze figuren te uiten. Ook werd er volop geknutseld: een mooie pietenmuts of een mooie mijter van de Sint en de kleurige versierde vlagjes om onze klas te versieren.

Eindelijk was het zover….vlug onze klas versieren…en niet vergeten…Sinterklaas zijn stoel klaarzetten.  De Sint  bracht bergen speelgoed en allerlei lekkers voor ons mee. Om Sint en Piet te bedanken zongen en dansten we er vrolijk op los.  Ook samen eens op de foto mocht niet ontbreken.

Als grote finale werd de Sint met zijn zwarte Pieten in de namiddag getrakteerd op een heus circusoptreden. Het werd een fenomenale voorstelling waar zowel groot en klein van genoten heeft.