Topdag voor de kinderen!

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2020.html
 

In de namiddag van donderdag 28 november waren de sint en zijn gevolg te gast in de ’Bevegemse Vijvers’ voor een spetterend feest. Voor hen hadden reeds honderden ouders en grootouders plaats genomen in de zaal om hun

lieve schatten te zien optreden.

In hun welkomstwoord richtte de gastvrouwen Katrien & Virginie zich in het bijzonder tot de grootouders en hun kleinkinderen. Zij wensten  iedereen welkom in “WONDERLAND FESTIVAL” en spraken tevens hun waardering uit voor het geleverde werk door velen om dit grandioze feest tot stand te brengen. De liedjespiet was ook opnieuw van de partij en slaagde er moeiteloos in om de zaal enthousiast te maken.

Het thema van het feest “WONDERLAND” werd een schot in de roos. In een woelige zee van klank, licht en beeld brachten de leerlingen een wervelende show onder leiding van hun leraars en onze huischoreograaf Olivier Walraet. De zichtbaar ontroerde sint kreeg het laatste woord en nog fel onder de indruk van dit spektakel dankte hij eenieder die deze onvergetelijke namiddag mogelijk gemaakt had.