Feestnamiddag met

sinterklaas

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2020.html
 

In de namiddag van 29 november werd de sint, ouders en grootouders naar jaarlijkse gewoonte getrakteerd op een spetterend Sinterklaasfeest in de 'Bevegemse Vijvers‘. De organisatie was in handen van het dynamisch oudercomité o.l.v. Vincent Latré. De zaal zat afgeladen vol met meer dan 700 enthousiaste sintfans! Een zichtbaar ontroerde voorzitter verwelkomde de honderden gasten in zijn prachtig gedecoreerde festivaltent om een onvergetelijke shownamiddag mee te maken. VIPgast was de enige echte Sinterklaas en zijn vaste gevolg: de lachpiet, de sportpiet, de opapiet, de pakjespiet, de bakpiet en de huisjespiet en de zeurpiet.

Omdat Sinterklaas vorig jaar zo genoten heeft van het sinterklaasfestival, heeft hij besloten om dit jaar een extra piet mee te nemen: dé enige echte liedjespiet. Die jong en oud doorheen een fantastische, overweldigende show begeleidde.

Het thema was: "WONDERLAND FESTIVAL", een muzikale en vooral ook kleurrijke onderdompeling in een wereld van beelden, muziek en magie. Een dankbaar onderwerp voor meester Olivier en de leerkrachten om een heel creatief schouwspel met oog voor alle muzische elementen: muziek, dans, woord, beeld, drama rond op te bouwen.

Het was dan ook voor alle aanwezigen genieten van het visueel spektakel. Menig groot-ouder-hart ging snel tekeer bij de apotheose op de tonen van ‘Swing The Mood’ waarbij heel de zaal zich aan een danspasje waagde. Aan sfeer geen gebrek.