Ouder info-avond

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Ouder info-avond
donderdag 11 oktober 2018Onlangs verscheen het actuele boek “Etiketjes” van actrice (Windkracht 10, Flikken,…) en kindercoach Ann Ceurvels. Als moeder van een puberzoon met autisme schreef ze in 2017 een open brief aan minister Maggie De Block, die niet onopgemerkt bleef. Naar aanleiding van het boek biedt de auteur u een lezing aan waarin zij specifiek inzoomt op de problematiek rond het M-decreet en de diversiteit van klasgroepen.


Bent u geïnteresseerd? Leercentrum Sint-Barbaracollege, donderdag 11 oktober 2018 tegen 19.30 uur.  Een organisatie van onze oudercomités. Gratis toegang.


Ann Ceurvels legt o.m. uit waarom zoveel kinderen tegenwoordig een ‘etiketje’ dragen. Ze probeert de ontelbaar vele ouders en families die er elke dag mee leven een warm hart onder de riem te stoppen. Want zij is zelf een etiketjes-mama. Ja, zelfs een etiketjes-echtgenote.


Ben je bereid om je eigen overtuigingen even op de gang te parkeren en met een open geest te luisteren naar wat ze te vertellen heeft? Goed! Wie weet gaat er wel een hele nieuwe wereld voor je open. En begrijp je straks sommige mensen en kinderen uit je omgeving net dat beetje meer.


Bekijk hier het filmpje!