Kleurrijke cobra - optreden leerlingen

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Bij de optredensTKS1 De Allerkleinsten zetten hun eerste stapjes zowel als kunstenaar als op het grote podium. Op het nummer These Boots Are Made for Walkin' van Nancy Sinatra openden ze het dansspektakel.TKS2 Kleurrijk aangekleed, zoals de kunstwerken van Guillaume Corneille , zo zetten de kleuters van TKS2 hun beste beentje voor. De muziek van James Brown met I got you inspireerde kleuters en leerkrachten om een leuke ritmische dans te brengen voor al even enthousiaste ouders.


EERSTE GRAAD Het was een stralende lentedag. De eerste graad bracht op het nummer In the summertime van Mungo Jerry een kleurrijk en zomers schouwspel. Net zoals de vele kleurrijke taferelen uit de Cobra kunsten.


TWEEDE GRAAD De jaren 60 was de wereldwijde erkening voor de Cobra beweging. De dansjes op de opendeurdag werden dan ook uit deze periode gekozen. Met hun typische ritmes tussen rock'n roll, jazz en blues gaven de leerlingen van de tweede graad een hippe toets aan het nummer Hit the Road Jack van Ray Charles.


DERDE GRAAD Om ode te brengen aan de kunst kozen de leerlingen van de derde graad voor een modern dansstuk. Geïnspireerd op een ballet brachten ze dans met het volledige lichaam op het nummer The Sounds of Silence van Simon and Garfunkel. Met lifts, pirouettes en solo's creëerden ze een geweldige apotheose aan deze mooie kunstopendeur.