T4A maakt werk van een ‘Appel’

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Op zondag 22 april ging het kunstproject ‘Kleurrijke Cobra’ door tijdens de opendeurdag van de school. Er waren vele prachtige kunstwerken te bezichtigen. Zowel echte kunstwerken, gemaakt door bekende kunstenaars, alsook de zelfgemaakte kunstwerken van de leerlingen. Die hadden zich geïnspireerd op één bepaalde kunstenaar.

Zo was Karel Appel de inspiratiebron voor de klas T4A. Er werden 3 activiteiten rond deze kunstenaar gemaakt. Elke leerling beschilderde een bokaal met glasverf, die zo omgetoverd werd in een kleurrijke en doorschijnende theelichthouder. Per 2 hebben de leerling ook een streepjes-schilderij gemaakt, geïnspireerd op de streepjesperiode waarvoor Karel Appel ook bekend staat. Als derde activiteit werden er 6 behangersrollen beschilderd in de Karel Appel-stijl, die een prachtig en kleurrijk geheel vormden.

Al deze kunstenwerken kon u bezichtigen op de opendeurdag, maar indien u er niet genoeg van kon krijgen, vindt u hieronder nog eens een verzameling van alle foto’s bij de activiteiten en tijdens de opendeurdag voor de klas T4A. Geniet u nog even mee!