Finale talentenjacht in H.-Hartafdeling!

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

SBC got talent 2019


Naar jaarlijkse traditie houden wij op onze school een echte talentenjacht, hierbij mag iedereen zich inschrijven en zijn talent tonen aan de andere kinderen binnen onze school.

Hierbij is het de bedoeling om binnen één minuut het beste van jezelf te geven, de jury bestaat uit Juf Annelies, Juf Isabel en Juf Yaël, zij beslissen wie er doorgaat naar de volgende ronde.

Zo zijn er drie rondes, waarbij de kandidaten elke keer opnieuw met iets nieuws, nog straffer naar voren moeten komen. Hierbij verzorgen de kinderen zelf  hun muziek, kledij en looks.

We hadden dit jaar terug veel variatie, gaande van turnen  en dans, als muziek en zang, maar ook  enkele stand up comedy die zeker het jonge publiek wisten  te waarderen. Na een spannende race bleven er nog drie groepjes over.Waaronder een aantal jongere kandidaten Lore en Julie die een hele mooie turnoefening voor ons in elkaar hadden gestoken, de winnaars van vorig jaar Ella en Julie die een hele mooie acrobatie oefening hadden en dan Anna-Matia en Elise met rope-skipping.

Voor de finale doen we beroep op een extra jury lid, niemand minder dan meester Olivier, die ervaring zat heeft in dans en choreografie.. De drie finalisten zetten stuk voor stuk een mooie oefening neer, en dan is het enkel een aantal kleine details die het verschil maken, zoals kledij, keuze van muziek, samenwerking en afwerking.

De beslissing valt, de kinderen kijken vol spanning uit naar de uitslag. Dit jaar haalden de jongere meisjes het en gaat de eerste plaats naar Anna-Matia en Elise met hun rope-skipping, tweede plaats is geëindigd Ella en Julie en onze jongste kandidates maar veelbelovend voor de komende jaren Lore en Julie op een mooie derde plaats.

Van harte gefeliciteerd aan alle deelnemers, want iedere van jullie heeft natuurlijk zijn talent. We kijken  alvast uit naar de editie van volgend jaar.