Anti-verveelposters in H5A

ACTIVITEITEN VOORJAARFotos_Voorjaar_2019.html
 

Anti-verveelposter in H5B


Tijdens onze lessen wereldoriëntatie kwamen wij terug in contact met de verschillende tijden. We ontdekten daar dat de kinderen van toen soms andere interesses hadden dan wij. Ook maakten we kennis met spelletjes die wij helemaal niet spelen. We vergeleken onze vrije tijd met de vrije tijd van onze personages.


Aan het einde van ons thema hadden we het nog even over onze vrije tijd en kwamen we tot de conclusie dat we ons wel eens durven vervelen. Met de vakantie in het vooruitzicht is dat dus zeker iets dat we moeten vermijden! We besloten daarom een anti-verveelposter te maken.


Om het nog wat leuker te maken, gebruikten we daarbij de verschillende kranten die we tijdens de lessen taal gebruikten. We mochten onze fantasie de vrije loop laten gaan. Er was zelf een groep die een ritje op een eland had gepland in hun anti-verveelposter! Verschillende pareltjes van posters werden gemaakt en schitteren nu in onze gang!


Verveel jij je ook wel eens? Kom gerust onze anti-verveelposters bewonderen en wie weet haal je er wel een toffe activiteit uit!